اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

انصارالله: شرکت های خارجی عربستان را ترک کنند

انصارالله: شرکت های خارجی عربستان را ترک کنند پس از حملات پهپادی یمنی ها به پالایشگاه سعودی، سخنگوی انصارالله از تمامی شرکت های خارجی خواست تا خاک سعودی را ترک نمایند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 16
کد خبر: ۲۲۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که انصارالله از منابع مالی قابل توجهی برخوردار نیستند، پهپادها به آن‌ها ابزاری بخشیده تا به عربستان سعودی آسیب مهلکی وارد آورند. ضربات یمنی ها به کشوری صورت پذیرفته که با هزینه ۶۷.۶ میلیارد دلاری، در مقام سوم بیشترین هزینه‌کرد نظامی در جهان قرار دارد.

 

چندی پیش روزنامه «نیویورک‌تایمز» نوشته بود که توان پهپادی یمنی‌ها، چالشی برای عربستان سعودی ایجاد کرده که ریاض با تسلیحات گرانقیمت هم توان مقابله با آن را ندارد.

 

در همین ارتباط یحیی سریع امروز (دوشنبه) توضیحاتی درباره عملیات «موازنه بازدارندگی (شماره) دو» که علیه دو پالایشگاه «بقیق» و «خریص» انجام شد ، ارائه کرد.

 

وی گفت: این عملیات به وسیله‌ پهپادهایی صورت گرفت که با موتورهای مختلف از جمله موتور معمولی و موتور جت کار می‌کنند.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن به شرکت‌ها و خارجی‌های مشغول در تأسیسات سعودی که توسط ارتش یمن هدف قرار داده شده‌اند، هشدار داد این اماکن را ترک کنند زیرا در تیررس یمن هستند و ممکن است در هر لحظه هدف قرار بگیرند.

 

سریع خطاب به عربستان سعودی تأکید کرد، ارتش یمن هر نقطه‌ای را در هر زمانی که بخواهد می‌تواند هدف بگیرد، ریاض باید در محاسبات خود بازنگری کند و به حملات و محاصره یمن پایان دهد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار